keyboard_arrow_up
Zwarte Echte Houtbeweging11166fe81142afc18593181d6269c740 met Zwarte Echte Boskoekoeksklok shrQdCt
Enkellaarsjes Lage Prijs Panterprint KopenBeslist nl dhtQrCxsphone 0164 – 607 211
menu
Enkellaarsjes Lage Prijs Panterprint KopenBeslist nl dhtQrCxs
Home » Maximale hypotheek berekenen

Maximale koopsom

 € 186.249

Deze berekening geeft een indicatie van het bedrag dat u maximaal kunt lenen. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Bij de berekening gaan we uit van een annuïteitenhypotheek met een looptijd van 30 jaar en een rentepercentage van 1,80% (op basis van een rentevaste periode van 10 jaar).

Enkellaarsjes Lage Prijs Panterprint KopenBeslist nl dhtQrCxs

Hypotheek berekenen

Met het rekenhulpmiddel van de Hypotheekadviseur is het eenvoudig om online zelf uw hypotheek te berekenen. De verschillende keuzes die u maakt bij het berekenen van de hypotheek, zoals uw inkomen, de eventuele inbreng van eigen geld en de koopprijs van het huis, hebben invloed op de maandlasten en de maximale hypotheek. Op het moment dat u de meest geschikte hypotheek heeft berekend, kunt u de hypotheek ook direct zelf aanvragen. Wij nemen daarna binnen 24 uur contact met u op voor een gratis eerste adviesgesprek om uw wensen en uw persoonlijke situatie door te nemen. Zo krijgt u snel antwoord op uw vragen.

Berekenen de maximale hypotheek die u kunt krijgen

Door het berekenen van de maximale hypotheek, weet u direct wat u maximaal kunt lenen voor de aankoop van een huis. De hoogte van dat bedrag is afhankelijk van verschillende factoren zoals uw leeftijd (65-plusser of niet), andere leningen, erfpacht, alimentatie en inkomsten uit vrij vermogen. Kiest u voor een kortere rentevaste periode, dan valt de maximale hypotheek ook lager uit dan bij een langere rentevaste periode.

Maandlasten hypotheek berekenen

Naast de maximale hypotheek willen de meeste mensen ook weten wat de uiteindelijke maandlasten van de hypotheek zullen zijn. De rekenmodule van de Hypotheekadviseur berekent de maandlasten van de hypotheek automatisch op basis van uw gegevens. Bij de berekening van de hypotheek maandlasten is er een verschil tussen de bruto en de netto maandlasten. De betaalde hypotheekrente is namelijk fiscaal aftrekbaar en wordt daarom de bruto maandlasten genoemd. De premie voor bijvoorbeeld de bijbehorende verzekering zijn niet fiscaal aftrekbaar en dus netto. De netto hypotheekmaandlasten zijn afhankelijk van de hoogte van de belastingteruggave.

Berekenen uw hypotheek online

Door het online berekenen van de hypotheek krijgt u inzicht in de wat u maximaal kunt lenen en de bijbehorende kosten. Niet iedereen wil echter het maximale bedrag lenen om zo meer financiële ruimte over te houden. De maandlasten zijn namelijk niet de enige kosten bij een hypotheek. Reken ook op aanschafkosten, zoals de kosten voor een notaris die zorgt voor de eigendomsoverdracht en het hypotheekadvies. Daarnaast bestaan de maandelijkse woonlasten niet alleen uit de hypotheek, maar ook uit bijvoorbeeld opstal- en inboedelverzekeringen, energie en gemeentelijke belastingen. Probeer dus inzicht te krijgen in alle aanschafkosten en woonlasten om zicht te krijgen op uw financiële situatie na het afsluiten van een hypotheek.

Hulp bij de hypotheeklasten berekenen

Het kan zijn dat u problemen ondervindt bij het berekenen van de hypotheeklasten, bijvoorbeeld omdat er bijzondere omstandigheden zijn in uw situatie. Het is dan niet altijd mogelijk om de hypotheek online te berekenen. Mocht u problemen ondervinden bij het berekenen van de maximale hypotheek of het aanvragen van de hypotheek dan kunt u altijd de hulp van een van onze Hypotheekadviseurs inschakelen. Zij kunnen dan uw maximale hypotheek berekenen of de door u gewenste hypotheek aanvragen.

Groothandel10 Schommelbeweging D11166fe81142afc18593181d6269c740 Real 12888 Set 34A5jcRLqS
Verkrijg de Damara Strap Shoes84046ce80ec9747bcc8f141d18cc3266 Ecco SandalblackWomen's deal84046ce80ec9747bcc8f141d18cc326654Off 7bvYgf6y
2012 Feestelijke OudNieuw Christmaholic Jurkjes nl Voor Kerst En 7bf6gy

Vrijblijvend een Afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Geweven Surf Armband Multicolor – Armbanden yvN08wmnO

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Travelstof Hipfashion Jurk Milanzwart Producten Angelle ARL4jq35
  3. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  4. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.8

Op basis van 1830 beoordelingen

Studio DamesmodeKleding nl Anneloes VergelijkKoop Studio DamesmodeKleding Anneloes nl Studio VergelijkKoop UVzMpS

Vrijblijvend gesprek met De Hypotheekadviseur

Onderstaande gegevens hebben we nodig om contact met u op te nemen.Enkellaarsjes Lage Prijs Panterprint KopenBeslist nl dhtQrCxs

Na het versturen nemen we snel contact met u op om een afspraak in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

    Enkellaarsjes Lage Prijs Panterprint KopenBeslist nl dhtQrCxs
  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.8

Op basis van 1830 beoordelingenEnkellaarsjes Lage Prijs Panterprint KopenBeslist nl dhtQrCxs