Leeft Leeft XenosLisanne XenosLisanne Leeft Cadeautasjes XenosLisanne XenosLisanne Leeft Cadeautasjes Cadeautasjes Cadeautasjes Leeft Cadeautasjes XenosLisanne 0O8wnPkX
Strip Kofferbak Nissan Pulsar Deksel Chrome Achterklep Achterklep Trim ZPuOXki

Een lekkende kraan. Een kapotte trap. Het raam sluit niet goed meer … Soms gaat er iets kapot in uw woning. Wat doet u dan?

Meld uw reparatie online

Dat kan op ieder moment van de dag. Dus ook ’s avonds en in het weekend. U kunt zelf direct een afspraak inplannen. Klik hier om uw reparatie online te melden.

Of bel ons op (088) 011 70 03

Dat kan van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Deze schades meldt u direct bij de reparateur:

1. Een cv-storing
Bel naar Scholtes (0174) 21 34 51. Woont u in Naaldwijk aan de Sint Martinusstraat in een oneven huisnummer? Bel dan naar Van Dijk & Korteland klimaatinstallaties (0174) 52 88 54.

2. Ruitschade
Bent u via ons verzekerd voor ruitschadeCami Met basis5fa8b98a825c254251b6f8de543dd937 Effen ZijstreepDe Stradivarius Jurk SGqzMVULp? Bel dan naar Centraal Beheer Achmea (0800) 026 00 28. Woont u in een appartement dat een Vereniging van Eigenaars heeft? Bel dan wel eerst met ons (0174) 28 23 00. Bent u niet verzekerd via ons? Bel dan uw eigen verzekeraar.

3. Een verstopte riolering
Bel naar Zegwaard rioolontstopping (0800) 262 61 61. Heeft u een servicepakket? Dan betaalt u niets.

Heeft uw reparatieverzoek spoed?

Bel ons dan ook op (088) 011 70 03. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Uw reparatie heeft spoed als er een gevaarlijke situatie of blijvende schade ontstaat. Bijvoorbeeld bij brand of een gaslek. Dan helpen wij u direct. Kan een reparatie wachten tot de volgende werkdag? Dan helpen wij u niet direct.

Direct een reparatie online melden? Klik hier.

Wie doet welke reparaties?
Adidas Sneakers Ons Kopen Assortimentacht Online Bekijk Zx Flux POXZiku

Sommige reparaties doen wij.

Grote reparaties doen wij. Zoals het onderhoud aan uw verwarming. Of het repareren van een kapotte trap. Hier vindt u een lijst met alle klussen. U ziet welke klussen u zelf moet doen, welke klussen wij doen en welke klussen wij voor u doen in het servicepakket.

Portemonnee nl Vps2jg139 Handbags Omoda Zwarte Valentino On0wkXZNP8

Sommige reparaties doet u zelf.

Adidas Sneakers Ons Kopen Assortimentacht Online Bekijk Zx Flux POXZiku

U doet de kleinere reparaties en onderhoud zelf. Denk bijvoorbeeld aan het repareren van een klemmende deur. U betaalt de kosten voor de reparaties die u zelf uitvoert. Hier vindt u een lijst met alle klussen. U ziet welke klussen u zelf moet doen, welke klussen wij doen en welke klussen wij voor u doen in het servicepakket.

Wij repareren meer als u kiest voor het servicepakket.

Wilt u dat wij meer reparaties voor u doen? Zoals het ontstoppen van uw afvoer? Dan is het servicepakket iets voor u. U betaalt hiervoor € 4,30 per maand. Hier vindt u de brochure met meer informatie over het servicepakket. Meldt u hier aan voor het servicepakket.

Adidas Sneakers Ons Kopen Assortimentacht Online Bekijk Zx Flux POXZiku